При висока скорост в завой задницата рязко мръдва като че ли измята и се връща-проверих окачването-няма разбито отзад нищо не мърда амортисйорите са добре. Имаше стара тема с подобни оплаквания-но не беше никой написал как е решил проблема.
Известие
Collapse
No announcement yet.
нестабилна задница
Collapse
X
-
Проблема се решава с добър реглаж на задния мост, но при условие, че окачването е здраво - моята започна да подскача от разбити биелетки и тампони на стабилизиращата щанга. С първия реглаж не стана, като смених майстора заспа.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеПреди 2-3 месеца бях на стенд. Сега ще отида пак.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеПреди 2-3 месеца бях на стенд. Сега ще отида пак.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Колегата казва че всичко е наред.Хората които могат да правят реглаж на 166,се броят на едната ръка.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеПри висока скорост в завой задницата рязко мръдва като че ли измята и се връща-проверих окачването-няма разбито отзад нищо не мърда амортисйорите са добре. Имаше стара тема с подобни оплаквания-но не беше никой написал как е решил проблема.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от MC_G Покажи съобщениеА някой да знае в Пловдив каде разбират и правят стенд преден и заден ? Работата е да го направят като хората иначе сервизи бол....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
След регулиране в сервиз нали дават един лист със данните където има стойностите които трявва да са после преди и след регулирането. Сега го разгледах и видях че задницата не е бутната и стойностите които са в момента имат разлика с тези които трябва да бъдат. Като я регулирам ще пиша дали е от това.166 2.4JTD-00г.
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеКолега,така както обясняваш проблема съм почти сигурен че имаш разбити "скърцащи"втулки.Това е втулката която се намира в долния краи на шенкела.Носачите и амортисора го държат под напрежение и трудно се усеща луфт без да се разглоби.Ако е разбита само от едната страна втулката волана ти застава леко на една страна и след смяна всичко заспива без реглаж.Пасват перфектно от мерцедес Е-класа.Ако излезе от това звънни ми да ти дам размер и номер.Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
Comment